Українська Манітоба
-
То вас справді на кухню не пускали, ФОПи то для того, щоб дітки були у спокою, кодили ноу-стрес і не стрімались покупати дорогі іграшки. Чітко пам'ятаю чартери у Турцію че інде де, де є банкомати с зеленими кюпюрами, та сумки з тим всим гамузом у багажу, багажнику і т.д. Хничуших мамкіних смузіжерів яких "чоловіки в балаклавах" пугали пухлими пальцями та як потім ті кримезні чолов'яги, хто швидко виносив ті компи у день "П", через кілька днів так же бадьоро заносив їх назад з посмішкою на обличчі, бо начальники "поразумілися". І гарно, що у Канаді немає такої оптимізації як на мене 😏 UPD: І так, ваша правда, іт то тільки підхопила, що вже було напрацьовано у других сферах з тими ФОП.
-
Серйозне питання: а чим той монобанк такий крутий? Я в Україні не застав ніякого онлайн банкінгу, а тут в рбс вроді все є онлайн, але я не так багато використовую різних фіч?
-
Скільки часу вам знадобилось,якщо не секрет?
-
Як це стосується життя в Манітобі?
-
тонко 🔥))
-
Вже писали, що ті хто по cuaet приїхав- ні, рано.
-
Шановні ,хтось отримав вже піар?
-
@oPmeu Будь ласка, давайте не будемо відволікатися від теми чату
-
Пише 😂
-
Якщо чесно, то я також думав, що тут все просто. Але ні, є певні нюанси, які бачать і знають люди із середини. Тут або наймати когось, хто знає ту кухню, або самому попрацювати місяць чи два і зрозуміти ті нюанси
-
Хай з початку попрацють в "наймитах", та розберуться що воно до чого тут. А потім вже "винаходить велосипеди", як що не прийде розуміння недоцільності
-
Та ні, то ж пише)
-
Навряд чи Чоловік вже позіхає)
-
Зараз буде твір ессе. Це ви даремно.
-
Тю, а шо, правда? (Але до речі, чат саме про життя в Манітобі. То не варто тут про це)
-
Зрозуміло 🥱
-
І не Харков а Харків Харков то російською 🥴
-
Усе 🤷♀️
-
Що про Харков неправда ?
-
Коли кейси та бізнес - ок А коли, вибачте, усіх під одну гребінку та ще й такі гучні вислови про Харків‘ян то я навіть не знаю
22 Jan 2023, 08:02
2687/230103
4 minutes ago