Українська Манітоба
-
Будь ласка, завершуйте ці дурниці із вияснянням. Тим, хто шукає роботу, звертайтеся до Kathy, вона має купу вакансій. [email protected]
-
До чого паспорт?в паспорті відмітки що ви не годні до війська немає😁Я не дурень щоб відчитуватись перед анонімом в тг чаті🤣
-
Щодо рівня мови. Знайомий прилетів у Калгарі два тижні тому, сім'я, 5 дітей. Чоловік все життя працював у банку. Але останні кілька тижнів активно вчив мову для будівельних професій, типу укладання плитки, підлоги тощо. Роботу знайшов фактично відразу, знання мови дуже елементарне.
-
Вітаємо, O! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ну бачте,не всі спроможні знайти роботу.В мене англійська не на топ рівні,тому перед інтервю передивився 100500 відео як пройти інтервю і проблем не було.