Українська Манітоба
-
Можно все що завгодно, було б бажання та попит
-
Ну для мене і деякі попередні ваші висловлювання були дивні... Ні в якому разі не хотів образити.
-
Про це можно довго розмовляти. Якщо нічого не робити то нічого і не буде
-
Ну добре я раз трохи некоректно сформував речення, погоджуюсь але чого ж ви мене записали в «все більше починаєте нести» я її не ніс ніколи не більше не менше 😉. То була секунда сарказму заснованого на реальних подіях. Я поважаю Канаду що всебічну підтримку Українцям надає.
-
Я десь казав що вони погані? Я сам з харківської області, останні 12 років мешкаю в Сумах. Суржик то взагалі мастхев😂
-
Bison Vs Ukraine u25
-
Dmytro @amokhofa, стосовно seo та іншого погоджуюсь, тільки ж можно спочатку підти від більш простого. Наприклад, є сайт того ж суші, додайте на той сайт рекомендації під час замовлення і вже буде дохід з нього більший. Звісно що в глобальному масштабі потрібен час, гроші і т.д. Але потрібно з чогось починати
-
Лайк за волонтерство) І що, вони погані люди якщо і досі російською спілкуються між собою?
-
Чому не представляю, я зараз досі волонтерю в Україні, тому чудово уявляю. Про що ж і мова.
-
Тю) Так і зараз за росс мову ніхто не б‘є. Ви навіть не уявляєте скільки моїх друзів російсько мовних зараз в зсу 😉
-
Канадський? Думаю так, навіть якщо сайт принесе пару нових покупців з середнім чеком в 20$ то він йому окупиться за місяць. Головне правильно пояснити замовнику навіщо то йому
-
Усуваюсь від дискусій, на цю тему ви не змінене мою думку а я вашу.