Українська Манітоба
-
Підкажіть пліз якщо перераховують гроші по e-transfer. Наскільки це безпечно, так як потім можна цими грошима скористатися?
-
Ви в курсі про принцип звітування GST, так же? Ви платите різницю між сплаченим вами GST на ваші бізнес-витрати та сумою, яку ваші клієнти сплатили за отримання ваших сервісів.
-
Вони приходять на ваш рахунок як звичайний переказ p2p. Тільки прийняти треба вручну.
-
Додаєте контакт, ставите автоматичне зарахування на рахунок. І все. Вам кидають гроші, вони автоматично зараховуються, без ніяких кодів.
-
Дякую 🤗. Поки це для мене вища математика 🙈. Буду розбиратися
-
Безпечно. Але для пепеказу надавати тільки мейл або номер телефону
-
1 BD apartment Polo Park 666 St James Street З березня 2023 Великий ТЦ через дорогу Багато зупинок транспорту Супермаркет поруч Школи у пішому доступі 🏋🏻 Тренажерний зал 🏊🏻♂️Басейн 🐶Pets friendly (кішка чи маленький собака) 👚Laundry у будівлі 🚗Підземний паркінг 1129 CAD ( за комунальні платити не треба) + інтернет Є меблі (IKEA), матрас queen size та twin, посуд та техніка (кавоварка, тостер, зволожувач повітря, міксер, телевізор) - можна придбати додатково, ціна - договірна.
-
дякую. Будемо пробувати дзвонити.
-
У нас також таке було на одну дитину не приходило до 5 місяців ждали звонили до них. Сказали пробуйте має сблокувати. Можете позвонити до них на пряму, може в вас бистріше получиться.
-
Подавали всіх разом, з ним не пускало. Тоді окремо щось щоб зрушилось.
-
а ви на дитину окремо подавалися чи з кимось з дорослих?
-
Друзі, де ви дивитесь/читаєте канадські новини? Я так іноді сайт CBC передивляюсь, але відверто кажучі фігня якась незручна, вічно тільки якісь мєстєчкові новини типу «В Альберті відкрили новий фонтан», або анонс чергового хокейного матчу. Є якісь нормальні альтернативи?
-
Global та ctv
-
Вітаємо до Канади
-
Twitter
-
Дякую
-
Farpoint films, мені приходять листи звідти на ім’я колишнього тенанта, я з цікавості погуглив шо це, виявилося студія, і кастинги там також зараз є
-
Такі сумні новини в Канаді 😂 нема actions
-
Мені здається це ми відвикли від нормальних звичайних новин
-
Та знаєте, коли повідомлення писав, то сам якось про це подумав) Вже якось уявити важко, що можуть бути інші новини, окрім війни та великої політики Може тому мені і здається, що якісь ці канадські новинні сайти нічого путнього не пишуть
22 Jan 2023, 08:02
27459/230184
2 minutes ago