Українська Манітоба
-
У нас також таке було на одну дитину не приходило до 5 місяців ждали звонили до них. Сказали пробуйте має сблокувати. Можете позвонити до них на пряму, може в вас бистріше получиться.
-
Подавали всіх разом, з ним не пускало. Тоді окремо щось щоб зрушилось.
-
а ви на дитину окремо подавалися чи з кимось з дорослих?
-
Друзі, де ви дивитесь/читаєте канадські новини? Я так іноді сайт CBC передивляюсь, але відверто кажучі фігня якась незручна, вічно тільки якісь мєстєчкові новини типу «В Альберті відкрили новий фонтан», або анонс чергового хокейного матчу. Є якісь нормальні альтернативи?
-
Global та ctv
-
Вітаємо до Канади
-
Twitter
-
Дякую
-
Farpoint films, мені приходять листи звідти на ім’я колишнього тенанта, я з цікавості погуглив шо це, виявилося студія, і кастинги там також зараз є
-
Такі сумні новини в Канаді 😂 нема actions
-
Мені здається це ми відвикли від нормальних звичайних новин
-
Та знаєте, коли повідомлення писав, то сам якось про це подумав) Вже якось уявити важко, що можуть бути інші новини, окрім війни та великої політики Може тому мені і здається, що якісь ці канадські новинні сайти нічого путнього не пишуть
-
Winnipegfreepress - це мейджор доместік. Самий шик - це саме паперова версія www.winnipegfreepress.com/
-
Узнать як правильно регістрацію пройти ...
-
точно є такі а вам нащо
-
Є хто в убері працює? Доставка їжі )
-
Як тільки вони у вас на рахунку, то повністю безпечно, назад не заберуть
-
Якщо це про масовку, то агент не потрібен. Тут постійно оголошення про людей на масовку, приходиш куди сказали, малюшмя одягаєшся знімаєшся, дістав гроші і пішов додому
-
Так це ж по ділу...
-
В профспілці обіцяють адвоката безкоштовно)))
22 Jan 2023, 08:02
27467/231974
2 minutes ago