Українська Манітоба
-
Такої зарплати немає. Це назвіть не мінімальна.
-
нібздо, це лише початок кар'єри
-
чомусь пристали, є рейс який рахують як 145кад поки приїхав почекав на базі, поки дали трак, поки оглянув, поки заправив, поки проклав маршрут, заніс виніс розпакував речі, проїхався по вініпегу , цепанув причепа і виїхав, на дрібні справи і затупи свої і компанії , бадабумс- виходить 14год
-
Може після податку 😂
-
Так це на локалі? Знаю людей, що просто на класс 5 траку працюють за 16-18
-
14 годин роботи? Життя за кермом. Непросто бути трак-драйвером
-
Доброго дня!може хтось мав подібну ситуацію?прилітаю в Торонто 13 числа,а літак на манітобу 14 числа. Якщо я візьму безкоштовний готель на ніч в Торонто,чи зможу я отримати безкоштовно готель у Вінніпегу???дякую наперед! Хейтери!ідіть далі!!!
-
Доброго Дня!Підскажіть будь ласка! Маю підписаний договір про оренду квартири,але він вступає в дію 1 березня!Чи зможу я з цим договіром замінити Health Card і Водійське посвівдчення?
-
Хтось знає, тут є невролог? Та це нормальна клініка?
-
Box truck . Усе що має 2 осі - йде до класу 5. Також до класс 5 відноситься і 2 осі + причеп вагою до 4,540 кг
-
Нікому помічника на будівництво по суботах непотрібно? Маю поки що вільні суботи. Є свій тулс.
-
Трак 5 класу це типу Форд F-150?
-
Якщо буде вільний номер, то отримаєте
-
Так, зможете
-
Ви хочите сказати, що зразу після навчання, вас відправляють в США, і зразу ставка десь 40$ за годину, чи я помиляюся?
-
@CoceD_Dev, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Ви можите найти легшу і простішу роботу за більші гроші, справа ваша, подобається катайтеся, но навіть 20-25$ для далекобійника це копійки.
-
ви де такий сором прочитали 😅😅😅
-
Я знаю що ті хто їздить в США мають гарні зарплати, но новачків ніхто зразу так далеко не відправить, прийдеться декілька років працювати за не великі гроші.
-
Я це зрозумів, маю на увазі, що зразу як влаштуєтеся на будь яку фірму вас вже будуть відправляти в штати, чи будете для початку кататися по Канаді?
22 Jan 2023, 08:02
27543/230595
20 minutes ago