Українська Манітоба
-
Користувач Vit22X, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("😳 В Бразилии мо..") не відповідає мові правил чату.
-
Хто знає що горить в центрі ?
-
Доброго дня. Чи не знаєте ви де можна придбати сокиру (чи як воно називається) , але не нове. Чи може є якісь ярмарки? Родич колекціонує таку прєлєсть, вже їх кілька десятків з різних куточків світу, ось і попросив надіслати з Канади) Дякую зазделегідь ☺️
-
В аеропорту ніхто не жив, на 1-2 чи два дні брали Airbnb, а потім поселяли в готель. Але я знаю тільки один такий випадок.
-
Дякую 😉
-
Kijiji у категорії Art Collectible
-
Як показала практика, роботодавцю, якому справді потрібні співробітники, нічого не завадить дуже швидко розглянути резюме та ухвалити рішення. А всі посилання на систему і т. і. це просто розмови!
-
Юрій Біловицький, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Antique stores, особливо за містом, мають такого багато
-
Дякую
-
А таке можна пересилати? Просто так? Чи треба якось оформлювати?
-
Liquidation Centers
-
Користувач valentyna_semenova, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("А такое можно п..") не відповідає мові правил чату.
-
Main Street. В метрах 500 від УНО/UNF
-
Я теж задалася таким питанням) Але мені сказали, що якщо кораблем, то можна без усяких проблем) але інформацію не перевіряла, тому точно не можу Вам нічого сказати) буду шукати сама інформацію, бо трохи лячно 😅
-
Хтось говорив що там на 2 місяці вже все зайнято, тому потрібно іти самому робити
-
Вітаю! Намагався зареєструватись в приймальний центр у Бест Вестерну, щоб отримати SIN та інші доки і послуги, але не виходить. Хтось знає, як зараз це відбувається? Жива черга можливо? Або дайте посилання, будь ласка, на діючу реєстрацію
-
А як з health card бути?
-
Дякую
-
391 York Ave, Winnipeg, MB R3C 4W1
22 Jan 2023, 08:02
27584/230595
11 minutes ago