Українська Манітоба
-
Конкуренція є, дуже активна. Ринок наповнений десятками таких компаній тільки у Вінніпезі. Те що кажуть люди, які кілька місяців у Канаді, - це тільки те, що вони встигли побачити одним оком в Канаді. Побачити - це одне, а от зрозуміти - це зовсім інше. Більшість бачить, але не розуміє і шукає монобанків.
-
Де цуралися?
-
Ну це ж не ми, а Кирило. Якщо він говорить, що багато того чого нема, то значить є що робити. Конкуренції може й багато, але судячи з того, що каже пан Кирило, то вона не активна. Створення сайтів чи ти х же меню це ринок на якому потрібно шукати не тільки виконавця а й замовника
-
Ой не розказуйте. До 14 року цурались і зараз мову орків багато чути тут
-
Спершу запитайте, чому ця кафешка без онлайн-замовлень у 2023 році. В 90% ця кафешка буде на Uber Eats, SkipTheDishes і їй просто не треба витрачати гроші на онлайн-замовлення на вебсайті. Бо на фіга? Онлайн-замовлення у невеликій кафешці невигідні, адже треба додатковий персонал (кур"єр наприклад) або адміністратор, який менеджить онлайн-замовлення. Легше віддати замовлення та доставку на аутсорс
-
Так і я про це. Якщо це якась кафешка без онлайн замовлень, то взагалі пару вечорів на WordPress і до 500-1000$ в кармані
-
Щось Ви все більше нісенітницю якусь починаєте нести. Ні разу не бачив, щоб до 14 року на когось накидувались за аквафреш, да і до 22 року ніхто кацапів не трогав. А стосовно сайтів та іншого, можете тільки радіти, роботи не пахане поле. Пропонуйте, зацікавте власника тогож суші, обгрунтуйте навіщо йому то потрібно, та заробляйте легкі гроші
-
В Україні теж ніхто не цурається, то хлопець перебільшив) і чуже поважають, якщо вони нормальні, культуру країни 404 звісно що ніхто не бере до уваги
-
А от про те шо наші того не роблять оце дійсно капець
-
Аххах, тобто якщо не дай Боже в Україні когось побачать з радянським або російським прапором то очі кров’ю наливаються, зараз війна і то зрозуміло, але так було і до війни. А коли в Канаді мер у Українській вишиванці то то все свята людина 😂. Ремарка - я не у якому разі не топлю за рашню ви не подумайте, мені людині котрій вони хату рознесли і взагалі життя зруйнували точно язик не повернеться але я не розумію чого це для вас таке щастя у Канаді Канадського мера побачити в Українській вишиванці.
-
Ось тому Канада процвітає. Бо тут не цураються своєї культури і поважають чуже
-
Слава Україні. Слава Канаді
-
Привіт! Україна вперед !