Українська Манітоба
-
В обмінниках одразу
-
Ви для себе шукаєте?
-
Допоможіть зі страховкою на авто розібратись, будуть списуватись 6 платежів, коли наступний раз страхувати?
-
В реєстраційній карті вказано дату коли збігає дія полісу. Тоді й страхувати
-
Фото вище 2027рік?
-
Так
-
Insurance certificate?
-
Для хлопців
-
Користувач RusikSingl, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Welrac норм чи ..") не відповідає мові правил чату.
-
Велрак -довго ждали чи ліпше одразу знайти репетитора ?
-
Кілька місяців потрібно чекати. Краще добрий репетитор з України.
-
Провчився один курс -відмовився ,тому що графік роботи не дозволяє бути на всіх заняттях в треба було +80% відвідуваності . Чисто моя думка ,то важко вчитися коли 20 чоловік в групі ,індивідуальне краще буде . Але звісно не безкоштовно ,просто ще додаткові 1.5 години спілкування англійською ,якщо йти в коледж
-
Значить все правильно я і думаю )) Буду з репетитором вчить ) Дякую
-
Вчора їздив в Веларк, питав чому не звонить, може заявка не активна на тестування. Заявка активна з грудня. Українка сиділа поруч і чекала тестування. Записувалась в жовтні. Тобто десь 5 місяців зараз очікують на тестування. На навчання не знаю.
-
Да за 3 місяця наврядчи можливо підготуватись до тесту )))
-
Якщо є запас грошей, щоб не працювати місяців 3, або працювати в 2-3 зміну, і відкладених 3 тис баксів, то краще і найшвидше піти на платні курси в Вінні, зранку.
-
Ви молодець!
-
З репетитором також потрібно час підібрати, коли працюють репетитори з України, в нас ранок або обід...а українські репетитори в Канаді надто дорогі.
-
Молодці, що оформили pharmacare одразу. Багато хто не сприйняв цю програму серйозно, на жаль.
-
Голова лопне )) Від такої кількості інфи ))
22 Jan 2023, 08:02
27713/238135
about a minute ago