Українська Манітоба
-
А можливо і он-лайн здавати ?
-
Потрібно коли здаєте екзамен онлайн, посадити біля себе носія мови, щоб допомогав і здати буде набагато легше 😁
-
Всiм привiт . Хто робив евольвацiю вищоi освiти в Вiннiпезi . Переклад зробив i завiрив в iмiгрант центрi , а що далi робити не знаю . Пiдскажiть будь ласка . Дякую за допомогу
-
Вiтаю. Якщо когось ще цiкавить зимова куртка для Чоловiка, XL www.facebook.com/marketplace/item/515088430746824/?mibextid=dXMIcH
-
Чому саме такий алгоритм обрали?
-
Еволюцію вже було. Евольвації ще не бачив😉 (без образ)😁
-
Добра куртка! 👍
-
Доброго всім дня або вечора , підкажіть будь ласка чи хтось вже брав справку criminal records ,з Польщі! ? Так само цікаво і про справку з України?чи хтось мав вже можливість отримання її з посольства в Канаді? Будь ласка дуже потрібно вже зараз та інформація🙏🙏🙏
-
Отримала новий Open Work Permit , прийшов з помилкою у прізвищі, може хтось знає як виправити?
-
Тут ще чоботи з бугая треба. Але то вже на наступну зиму. Цю вже здається пережили. 🙈
-
Зателефонувати до IRCC
-
Ні, не подавав, я в 2022 році приїхав і ось після подачі цих форм для мене став доступний my account CRA
-
А при реєстрації у вас не вимагали ввести певні числа з вашої Notice of assessment? Чи ви через Partner Sign-in зайшли в CRA, тобто залогінились через банк?
-
Вітаємо, Svitlana Zhydkova! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
I never believe it works this way, I was very doubtful about binary trading, I decided to risk €200, now I know trading and earning is real. When i saw testimonies of people on how good he is, I was very skeptical but he proved me wrong when i made a withdrawal of €4,800 and I'm so happy now. He is super trustworthy and professional. Get up with him directly if you want him to set up your trade for you and earn massively. Click on the link below on how to reach him. t.me/joinchat/sptkZ-dc_4ViMDM0 t.me/joinchat/sptkZ-dc_4ViMDM0
-
Велкам) www.facebook.com/marketplace/item/561887285872942/?mibextid=dXMIcH
-
Я сам i запостив✌🏻
-
Ви серйозно? Де Ви то берете? Підготовлена Ви людина!!!😂
-
А ще якісь школи не бачили подібні?
-
Спочатку я зробив акаунт в My Service Canada через Partner Sign In. Потім через деякий час подав форми на GST/HST Credit та Climate Action і через 3-4 тижні після того спробував з акаунту в My Service Canada зайти на My Account CRA через кнопку Access CRA і потрапив до My Account CRA, де побачив, що мені нарахували виплати по двох бенефітах
22 Jan 2023, 08:02
27741/237704
about 3 hours ago