Українська Манітоба
-
Вітаємо, Svitlana Zhydkova! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
I never believe it works this way, I was very doubtful about binary trading, I decided to risk €200, now I know trading and earning is real. When i saw testimonies of people on how good he is, I was very skeptical but he proved me wrong when i made a withdrawal of €4,800 and I'm so happy now. He is super trustworthy and professional. Get up with him directly if you want him to set up your trade for you and earn massively. Click on the link below on how to reach him. t.me/joinchat/sptkZ-dc_4ViMDM0 t.me/joinchat/sptkZ-dc_4ViMDM0
-
Спочатку я зробив акаунт в My Service Canada через Partner Sign In. Потім через деякий час подав форми на GST/HST Credit та Climate Action і через 3-4 тижні після того спробував з акаунту в My Service Canada зайти на My Account CRA через кнопку Access CRA і потрапив до My Account CRA, де побачив, що мені нарахували виплати по двох бенефітах
-
/banofbot
-
/banofbot
-
З 0 до 4 за 8 місяців? В школі та інших навчальних закладах, що вчили?
-
Не вийдете ви на рівень 4 з 0 за 3 місяці. Це рожеві фантазії. Вчителі іноземних мов дають приблизно 1 рік на 1 бал, дійсно впевненого рівня. От я спілкувався з бразильцем і він прибув 5 років назад на рівні 0 і от приспілкуванні він якраз на 5-6 був
-
Ми могли б сміливо сказати що це я просто окунь талалайський. Але дружина займалася також 8 місяців індивідуально з репетитором. Вона два роки тому універ закінчила. База у неї була набагато більшою. Запам'ятовує слова блискавично, варто один раз їх прочитати. Вона здавала той самий тест. У неї 5 по спікінку, 5 врайтінг, 3 лісенінг і 4 рідінг.