Українська Манітоба
-
Спочатку я зробив акаунт в My Service Canada через Partner Sign In. Потім через деякий час подав форми на GST/HST Credit та Climate Action і через 3-4 тижні після того спробував з акаунту в My Service Canada зайти на My Account CRA через кнопку Access CRA і потрапив до My Account CRA, де побачив, що мені нарахували виплати по двох бенефітах
-
/banofbot
-
/banofbot
-
З 0 до 4 за 8 місяців? В школі та інших навчальних закладах, що вчили?
-
Не вийдете ви на рівень 4 з 0 за 3 місяці. Це рожеві фантазії. Вчителі іноземних мов дають приблизно 1 рік на 1 бал, дійсно впевненого рівня. От я спілкувався з бразильцем і він прибув 5 років назад на рівні 0 і от приспілкуванні він якраз на 5-6 був
-
Ми могли б сміливо сказати що це я просто окунь талалайський. Але дружина займалася також 8 місяців індивідуально з репетитором. Вона два роки тому універ закінчила. База у неї була набагато більшою. Запам'ятовує слова блискавично, варто один раз їх прочитати. Вона здавала той самий тест. У неї 5 по спікінку, 5 врайтінг, 3 лісенінг і 4 рідінг.
-
Бо CELPIP та IELTS то не про знання мови, а про знання екзамену, удачу і трішки знання мови ) Люди, коли готуються, то не мову вчать і тонкощі екзамену
-
Доброго дня! Підкажіть де в Вінніпезі обміняти водійське посвідчення. Дякую!
-
В мене самого англійська в Канаді впала, хоча і так низька була. Якщо раніше думав, як правильно сказати граматично, то тепер не заморочоюсь, вроді всі розуміють набір слів. 😁..Але піднявся рівень розуміння, в перший тиждень розумів взагалі 0, тупо мозги рвало від швидкого розуміння, тепер десь 60-70% розумію.