Українська Манітоба
-
Бо CELPIP та IELTS то не про знання мови, а про знання екзамену, удачу і трішки знання мови ) Люди, коли готуються, то не мову вчать і тонкощі екзамену
-
кому треба інглійську мову, пробуйте онлайн, геймифіковане вивчення Letmespeak. це найприємніша платформа що я бачив , а я собі шукав для іспанської мови , сам для себе шукав і багато їх пепепробував
-
Так що думаю що за три місяці не просто дійти до 4-ки. Або це потрібно себе загнати до блювання.
-
Доброго дня! Підкажіть де в Вінніпезі обміняти водійське посвідчення. Дякую!
-
В мене самого англійська в Канаді впала, хоча і так низька була. Якщо раніше думав, як правильно сказати граматично, то тепер не заморочоюсь, вроді всі розуміють набір слів. 😁..Але піднявся рівень розуміння, в перший тиждень розумів взагалі 0, тупо мозги рвало від швидкого розуміння, тепер десь 60-70% розумію.
-
Google maps -> MPI
-
125 King Edward St E, Winnipeg, MB R3H 0V9.
-
Ви проходили тест? Маєте уявлення як він проходить?
-
Ви маєте рацію лише частково. Якщо у вас наприклад рівень на тверду п'ятірку, то ви можете завдяки підготовці і успіху вистрілити вище. Тут згоден. Але якщо ви нуль то ви не вистрілити на 4 завдяки підготовці та удачі.
-
Я теж думав раніше що я зі шкільним англійським красень. Сходіть у Веларк і пройдіть тест. Там багато хлопців вийшло з величезним розчаруванням.
-
Привіт Хто може підказати, які потрібні документи від ircc для подачі GST/HST ?
-
Listening and reading можна пройти більш менш точно онлайн. CLB-OSA
-
Я чекав 2 місяці.
-
Сходив би, але тест треба чекати 4-5 місяців 😁
-
Канадці дуже адаптовані до наших перлів! Ятебенепонеме😂 до всіх акцентів в світі))) Все приходить з практикою, на все свій час, кому мова легше діється кому складніше все індивідуально, головне наполегливість та гризти ту мову всіма доступними методами)
-
Наскільки бачив з досвіду рівень освоїти можна за 8-10 місяців. А1, A2, B1... Це 2-3 рази в неділю по 2-3 години в аудиторії плюс дз. З кожним рівнем довше і складніше, але до b1 порівняно швидше...якось так ...
-
Безплатний тест #English
-
Напевно, зараз наплив людей більше, тому не справляються, хлопчина з Веларк казав.
-
Дякуємо, будем пробувати👍
-
На жаль, так. Часу на навчання було дома більше. А тут в побуті обмежений набір слів(якщо ти, звичайно лекції не читаєш у всіх областях відразу)...тому, з ходу, написати твір, які в тебе ідеї для розвитку свого міста , або який тренінг вибрати для вікенду, не дуже виходить ...
22 Jan 2023, 08:02
27771/237309
less than a minute ago