Українська Манітоба
-
Я думаю, що celpip буде бал нижче , ніж велакр а ielts то й поготів. Але це моя особиста думка... подивлюся по результатах ...
-
З індусами важко, в них акцент лондонський напевно. Та й гризти не виходить, і бажання немає. В Україні було по 12 занять в тиждень, а тут і 15 хвилин не хочеться. Новини з України почитав та подивився, пів дня зустрічі і за рулем..так і день пройшов.
-
А що таке gst, hst . Може і мені таке треба?😂🙈
-
Ого
-
Ні, це звіт який потрібно здати кожному ньюкамеру один раз.
-
Сорі, я не розумію до чого тут індуси))) ви мову вчите? Десь на курси ходите? В мене наприклад проблем з індусами ніколи не було, але важко було напочатках розуміти Asian people…
-
Як оформити цю програму?
-
Як можна знайти толкового бухгалтера? І не дорого?😳
-
Користувач Nataliia1201, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Як можна оформи..") не відповідає мові правил чату.
-
Кредит? Жодних
-
Ні, це податки ?
-
які документи ви подавали разом з листом?
-
Ми ще не подавали) Не знаю деталей, соррі
-
Ось тут є інформація: t.me/ManitobaLife/125326
-
За порадою одного доброго канадця-бухгалтера я заповнив одразу три форми - RC151, RC66, RC66SCH і, окрім них, відправив все, що маю - копії паспортів, ворк пермітів, Манітоба хелс кард, водійського посвідчення і навіть копію договору про оренду житла. Відповіді у вигляді листа чи чогось ще не отримав, але з'явився доступ до My Account CRA, де я побачив, що мені нарахували виплати по двом бенефітам (GST/HST Credit and Climate Action)
-
www.cbc.ca/news/canada/manitoba/main-street-winnipeg-emergency-crews-fire-1.6745321?fbclid=IwAR1H6q4PsKbyuWwZUstupbXRsnmh_4aYl-ZUFzTLH1TAgD8_EpvBF3Mbr7g&mibextid=5zvaxg
-
Ви ж читали в самих формах, що подається або RC66 або RC151 а не обидві?
-
Читав, але відправив всі три і ніяких проблем не було
-
Вітаю громадо, підкажіть будь ласка квітковий магазин у Вінніпезі , де можливо замовити свіжі квіти та доставку 14 лютого? Дякую
-
Завдяки в'єтнамцю на на роботі я знаю що "малІка" це Америка, а "кОсіко" це костко 😁
22 Jan 2023, 08:02
27795/238484
42 minutes ago