Українська Манітоба
-
What are you thinking about? 😂
-
youtu.be/7C-vYY3SBDE
-
Так, цікаво знати шо другі культури думають про наш акцент))) Мої канадці говорять шо в нас дуже гучне «ррр»😀
-
Але мені зараз пофіг на свій «ррр» за стільки років, я розумію шо ніколи акцента свого не позбавлюся і в тому є наша унікальність 😂 бачу вже по очах співбіседника шо мене розуміють, і то є добре!)
-
Здається кімната в суборенду в приватному будинку( один з мешканців залишає Канаду). Трьохповерховий будинок, два санвузли, кухня обладнана всім необхідним, пральна і сушильна машини, паркомісце. Вартість оренди 525$ + комунальні послуги (приблизно 100$). Хороший мікрорайон, недалеко до центру. Договір підписаний на чотирьох мешканців до 31.10.2023. Актуально з 01 березня. Деталі в приват.
-
Подивіться яке круте місце є у Манітобі www.thedenrestaurant.ca/ Я жертва реклами, але виглядає справді топ, дорого правда, але мабуть того варте
-
Зареєструвати Direct deposit - дані свого канадського банківського рахунку до Податкової Агенції Канади (Canada Revenue Agency - CRA) - можна ОНЛАЙН через вебсайт вашого банку. Отримуйте автоматичні виплати GST/HST, CAIP, Child benefits, повернення податків напряму на наш рахунок у банку і більше не чекайте паперових чеків від Податкової. youtu.be/75LEm7QLtZM
-
Тут в сторіс є відео з інтер’єром instagram.com/travelmanitoba?igshid=YmMyMTA2M2Y= Сподіваюсь, адміни не видалять посилання