Українська Манітоба
-
Якщо міняєте старі права ламіновані , яких немає в діі потрібен переклад, завіренний в Манітобі
-
Ще доповню ось цей свій меседж. До My Account CRA напряму зайти не можу, вдається тільки через My Service Canada і вже там натискаю на Access CRA
-
дякую, додав в faq
-
Так , в одному мпі відправили до них, мав переклад з України
-
завірений в Immigrant Centre?
-
що там у вінні, стабільно все?
-
Подивіться яке круте місце є у Манітобі www.thedenrestaurant.ca/ Я жертва реклами, але виглядає справді топ, дорого правда, але мабуть того варте
-
Ой щось мені здається що буде не весело у іглу сидіти та їсти ) цікаво чому нема фото інтерьеру\екстерьеру . Дякую за посилання !
-
Зареєструвати Direct deposit - дані свого канадського банківського рахунку до Податкової Агенції Канади (Canada Revenue Agency - CRA) - можна ОНЛАЙН через вебсайт вашого банку. Отримуйте автоматичні виплати GST/HST, CAIP, Child benefits, повернення податків напряму на наш рахунок у банку і більше не чекайте паперових чеків від Податкової. youtu.be/75LEm7QLtZM
-
Це посилання на Travel Manitoba, тому не видалимо нічого!
-
Тут в сторіс є відео з інтер’єром instagram.com/travelmanitoba?igshid=YmMyMTA2M2Y= Сподіваюсь, адміни не видалять посилання
-
/banofbot
-
ану знатаки вініпега і бомжів, я найшов будинок дуже якось дешево , там я знаю район неспокійний, чи це тому будинок такий дешевий?? www.facebook.com/marketplace/item/1363644621141713/?mibextid=6ojiHh
-
/banofbot
-
Це не будинок, а кондо. Район нормальний абсолютно
-
319к це не дуже якось дешево ) крутий кондо , успіхів
-
Елена Грачева, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Хтось знає чи треба мати запис на отримання паспорта в консульстві в Торонто? Чи так отримати можно?
-
Виглядає офігенно
-
3 місяці
22 Jan 2023, 08:02
27824/238484
40 minutes ago