Українська Манітоба
-
Усе просто. Вони пропонують будинки в найжахливіших районах, кажучи, що це прекрасний район, люди заселяються і тільки потім розуміють де вони. В нас ситуація була аналогічна. Ми їм дзвонили після цього. Вони говорили "нічого не знаємо". Хоча ми уточнювали кілька разів та просили нормальний район. За підсумками ми живемо в North End
-
так, у львові нетворкінг називають кумівство і все життя мені особисто вчили , що всі хто залітає на роботу, по знайомству( по рекомендації) ну, власне по нетворкінгу, всі ці люди, кхм недобросовісні. А реальні пацани всього добиваються самі і водиночку) Щас я розумію , як неправе суспільство навколо мене було і давали невірні поняття) радий читати вашу думку і вчитися троха
-
Ви не розумієте, як працює New Journey Housing. Це організація, яка націлена на пошук найдешевшого житла, щоб допомоги тим, хто має мінімум грошей. Вони працюють з людьми, які мають мінімальні потреби - просто мати дах над головою. Якщо ви вибагаєте собі іншого, то можете самі шукати. New Journey Housing працює з десятками, якщо не сотнями, сімей. І не тільки українців.
-
Висім привіт ….можливо хтось знає де можна розміняти 10-20$ по одному долару?…потрібно для пральної машини