Українська Манітоба
-
Bloomex це не магазин, а сервіс доставки з дуже адекватними цінами. Якщо магазин то рекомендую Osborn Florists
-
Напевно високий condo fee і низький fund у будинку. Старе кондо, ціна нормальна, зовсім не мала
-
Цікаво ще, якщо буде війна, то вона буде тіпа як по правилах чи тоже як русня будуть заходить в хати і ґвалтувати?
-
Ось цікаве питання, якщо в випадку агресії між Китаєм та США, Канадою, кого будуть підтримувати китайці які живуть в Америці? 🤨
-
Привіт усім!Плануємо приліт до Вінніпегу 23 березня,читаю у групах,що тепер важко з роботою,підскажіть будь ласка чи з кінця березня, чи з квітня уже появиться на будівництві більше роботи(чоловік має великий досвід на будівництві,багато чого уміє робити(окрім електрики та сантехніки,тільки англійську він незнає,учить і буде продовжувати вивчати,але так швидко великих результатів не доб'ється),так як їдемо у трьох,чоловік ,я та наш син 4 роки,хочемо як найшвидше почати ставати на ноги...Я теж буду намагатися знайти роботу,а також хочу подружитися з мамами які летять з дітьми,ми б могли допомагати одна одній,наприклад відводити чи забирати діток з садочка,або доглянути за дитиною поки одна з нас працює,бувають різні ситуації і на мою думку потрібно мати друзів.... Дякую за будь яку інформацію на рахунок пошуку роботи... Всім миру та добра,і легкої адаптації.
-
Так отож. Це у людській природі така жорстокість, особливо коли йде війна. І правил нема, то все на папері тільки.
-
Є якісь планети поблизу зі схожими умовами життя як на нашій?
-
Кайф нахуй😎🤡
-
Проблема в тому, что будь-яка війна така. Гвалтують жінок, дітей, чоловіків. Мародерство. Інших світ ще не бачив
-
Ні дикі, тільки з русні...хоча наразі 10 млн українців в оркостані живуть, і підтримують орків.. напевно і китайці Америки будуть підтримувати Америку.
-
М О Р Е М відправляла посилку 14 кг чи шо, баксів 100 заплатила Літаком дорожче
-
ЯК УКРАЇНСЬКОЮ СЛОВО МОРЕ ТИ МРАЗЬ???????
-
Користувач lerasuperbitch, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Я за доставку м..") не відповідає мові правил чату.
-
А які приблизно ціни знаєте?
-
Міст експрес
-
Якою компанією краще відправляти з України посилку в Канаду і що по розцінках, товару на 20 кг
-
Вам цікава школа як для праці чи для дітей?
-
Дешево
-
Дякую
-
Він на перші три слова реагує,якщо в них немає букв і ї,то він агриться
22 Jan 2023, 08:02
27922/238484
42 minutes ago