Українська Манітоба
-
А які приблизно ціни знаєте?
-
Міст експрес
-
Якою компанією краще відправляти з України посилку в Канаду і що по розцінках, товару на 20 кг
-
Вам цікава школа як для праці чи для дітей?
-
Дешево
-
Дякую
-
Він на перші три слова реагує,якщо в них немає букв і ї,то він агриться
-
Вітаємо, Volodymyr! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Як відправити морем?>< Який сервіс це
-
Так само як з українцями що живуть в Росії, нічого цікавого
-
Я відправляла морем через парфуми у посилці, так би послала літаком бо швидше
-
Міст експрес, є опція морем, є опція літаком
-
@SusanLoyacono, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Зробіть як я – випадково забудьте про це дивне свято
-
Та я якось підходила дивилася на ці букети, якість також не дуже у магазинах. Сходи у той що Вікторія радила
-
ціни кусаються
-
Не допоможе, йому потім за це вибачатися треба буде зі штрафними >< П.С. все ще вважаю що фруктовий букет прикольніше
-
я вишлю дружині фото, главноє вніманіє)
-
дякую, вже краще чим по 20
-
Слухай, у нофрілс по 5 баксів за 5 штук або 10 за 10 продаються досить прикольні різні тюльпани. Можна купити, наприклад, 10+5 або 10+10+5 і зробити букет з них. Типу, вони хоч свіжими виглядають а не потасканими, глянь там.
22 Jan 2023, 08:02
27935/238001
5 minutes ago