Українська Манітоба
-
Ні, це тільки тим, хто орендує і має малий дохід
-
А власникам будинків щось буде?
-
Ні. І ніколи не впливали
-
А не будут такі допомоги впливати на пр?
-
Привіт, питання таке, хочу замовити матрац онлайн з Walmart, вони його до квартири доставляють, та можна там вибрати день доставки чи тільки який вказаний від них?
-
Чому ви не зробите ось такі корисні вставки на сайті, щоб ньюкамерс коли треба зайшов і подивився і щоб Гугл просував корисне відео і задав питання в коментарях чи вів дискусію? А то новачки зовсім нічого не знають на перших порах. Можу допомогти з створенням сайту.
-
я вам напишу. вже є волонтери. Якщо вони не зможуть, то звернусь. дякую
-
В мене є готовий сайт. Можу просто безкоштовно його вам віддати з доменом на ваш хостинг. Він задовольнить всі потреби. Волонтери не зможуть такий сайт написати. Якщо щось треба, то завжди зможу допомогти ucom.ca/uk/
-
Якщо хтось зумів налаштувати дірект депозит з CRA, поділіться досвідом, будь ласка
-
RBC - це банк зі своїми приколами. Я не бачу прямого посилання на авторизацію з сайту CRA, на жаль. Кидає на сторінку з інформацією про те, як налаштувати direct deposit, але немає функції, як надіслати дані відразу до Податкової Канади. Тоді тільки через паперову форму.
-
www.edc.ca/en/about-us/student-programs/scholarships.html Може комусь буде корисне
-
Ви вже подавали першу податкову декларацію?
-
Прислали, чи можна через мобільний додаток RBC це зробити
-
Та я в курсі. Я не для себе питав. Люди питають, а в мене нема RBC рахунку на фізичну особу. Тому і питав для них
-
Я робила через CRA account, там заходите онлайн на свій account і міняєте в настройках…
-
Доброго вечора. Підскажіть чим краще висилати паспорт на вклейку візи безпосередньо в Канаді? Чи потрібно вставляти додаткові документи окрім листа-дозволу на вклейку, паспорта та конверта? Хто має досвід поділіться як вклеювали візу тут)
-
Я вже подав 8 декларацій 😀
-
Для цього потрібно звернутись до волонтерів в аеропорті?
-
Відправляла через Canada post. Заплатила 50 дол. Вклала в конверт паспорт, лист-запит і конверт для зворотньої відправки. На пошті все знають.
-
На 30 днів готель
22 Jan 2023, 08:02
28030/232156
2 minutes ago