Українська Манітоба
-
А власникам будинків щось буде?
-
Ні. І ніколи не впливали
-
А не будут такі допомоги впливати на пр?
-
Привіт, питання таке, хочу замовити матрац онлайн з Walmart, вони його до квартири доставляють, та можна там вибрати день доставки чи тільки який вказаний від них?
-
Чому ви не зробите ось такі корисні вставки на сайті, щоб ньюкамерс коли треба зайшов і подивився і щоб Гугл просував корисне відео і задав питання в коментарях чи вів дискусію? А то новачки зовсім нічого не знають на перших порах. Можу допомогти з створенням сайту.
-
RBC - це банк зі своїми приколами. Я не бачу прямого посилання на авторизацію з сайту CRA, на жаль. Кидає на сторінку з інформацією про те, як налаштувати direct deposit, але немає функції, як надіслати дані відразу до Податкової Канади. Тоді тільки через паперову форму.
-
www.edc.ca/en/about-us/student-programs/scholarships.html Може комусь буде корисне
-
Ви вже подавали першу податкову декларацію?
-
Я робила через CRA account, там заходите онлайн на свій account і міняєте в настройках…
-
Відправляла через Canada post. Заплатила 50 дол. Вклала в конверт паспорт, лист-запит і конверт для зворотньої відправки. На пошті все знають.