Українська Манітоба
-
Вітаємо, Yura! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Дякую велике!)
-
Pet Valu
-
Всім привіт Підкажіть, будь ласка, де можна купити корм коту Royal canin? Чи тільки онлайн замовляти? Бо моя тварина вибаглива, не все їсть, а витрачати кошти на незрозумілий корм не хочеться))
-
В Pet smart бачила Royal Canin, але не дуже багатий асортимент. І дуже дорого :(
-
PetSmart. Дуже непоганий вибір
-
ні. Нам обіцяли документ з школи про закінчення. Мій у школі з квітня минулого року
-
tatta_pukas 🐱, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Тут усе дорого. Можна дешевші корма в Суперсторі, але моя не їсть
-
Знаю, що дорого, в Європі брала 1,8 кг за 50 cad приблизно Але чимось треба годувати кицю)
-
Доброго дня Хто може допомогти нам меблі із ікеа привезти ? Тому що доставка там розписана і два тижня чекати точно що
-
Я за порадою учасниці перейшла на Acana, киця теж задоволена, до цього були проблеми зі здоров'ям, і з Роял Канін також їй було тут не добре. Хоча до цього багато років на Роял Канін жила в Україні.
-
Через пошук, тут багато оголошення було
-
привіт, фірма не дає і не буде давати контракт про працевлаштування.чи нормально працювати без контракту?
-
А як включити пошук ?
-
Ви можете написати листа до роботодавця і перелічити умови праці так, як ви їх розумієте. Dear Manager, As there is no official job offer from your company, I would like to confirm the terms of my employment at YourCompany. My understanding is that we have agreed on the following: - my salary is $$/hour; - vacation allotment is 15 days per year; - health and dental benefits as per company plan. Please reply to this email with your confirmation or clarification.
-
я нічого не знаю, нічого нема ніяких бенефітів чи вихідних. дурно пахне ситьуація. зарплату теж не знаю свою, просто рулю траком по пріколу поки що
-
А як ви знаєте умови праці без контракту? Скільки днів у вас відпустка, чи є бенефіти, які? Яка зарплата? Це ж все є частиною умов між працівником і роботодавцем. Є контракт - є механізм захисту себе як працівника.
-
Шановне товариство, хочу поділитися власним досвідом. В останній час почало з'являтися багато вакансій на Indeed, які автоматом репостяться з джоб банку. Коли переходите на джоб банк усе виглядає досить культурно, навіть є галочка що вакансія verified. Проте контактний email на домені gmail. Якщо бачу таку історію, гуглю назву компанії і телефоную туди з питанням чи дійсно вони розміщували якусь вакансію. Якщо коротко, то з 5 таких вакансій 4 виявилися фейковими
-
компанія велика десь 25 траків. офіс людей 10
22 Jan 2023, 08:02
28149/233056
8 minutes ago