Українська Манітоба
-
Вибачте, дурне питання, ви в школі працюєте?
-
Так
-
23 січня у бою під Бахмутом мій чоловік отримав тяжкі поранення. Головне, що лишився живим. Я змушена зробити збір, оскільки ні документів, ні речей у нього не залишилося. Його відправили в город на передову на Бахмут із 93-ї бригади Холодний Яр. Ворожий танк випустив снаряд та потрапив у позиції наших захисників. Дмитро вижив та отримав численні травми. Коли розпочалася війна, синові було 9 місяців. Мати Дмитра й досі залишилася в окупації. Одна операція позаду але на жаль, не остання і потім довгий час реабілітації. На моїх плечах велика відповідальність за свою сім'ю... Хто має можливість підтримати, будемо дуже вдячні. Навіть 20 грн. нам допоможуть. ‼️‼️‼️Реквізити у профілі в описі
-
Ваша інформація актуальна на яке число ? Зробили за день що ?! просто здали документи і вам сказали що номер буде через 5-6 тижнів?! Бо ми були сьогодні в Manitoba Health 13.02.2023 сказали що номер буде через 5-6 тижнів якщо швидше запропонували зареєструватися на сайті де не можливо це зробити. У готелі Western брати українці відшили бо немає запису.
-
10 лютого зробила SIN( зразу на руки), відкрила рахунок в банку( карточка зразу на руки), heals card замовила, через тиждень прийде на адресу готелю
-
Напишіть будь -ласка, коли вам прийде хелс кард, цікаво чи дійсно через тиждень.
-
Добре
-
Я подзвонив і попросив вислати нову карту, приблизно за тиждень прийшла. Але це було декілька місяців тому. Подзвоніть і ви, спитайте як швидко вони відправлять.