Українська Манітоба
-
Та де там, 20 це тільки машина і то так собі...
-
Ціни на все підросли в рази, а зарплати дуже не ростуть та ще інфляція, та ще ковід і ще куча всього…вже одного income недостатньо як було раніше…
-
Це світова криза. Зараз важко всім.
-
Користувач Yury, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Та де там, то м..") не відповідає мові правил чату.
-
Не менше 20 тисяч? Та це шикарна імміграція. Навіщо працювати 😂
-
В Канаді нормально, але житло кусається ... Може потім , якось іпотека недорога чи що, а так, то дороговато ...особливо rural area, зарплата нижче , а ціна така як вінні, вибрати нема з чого ... сумновато...
-
Тут заробляють разом, дикрет тільки на рік, навіть за 80,000 на 2х спокійно проживають
-
Та тут і автомеханік 6 цифр має... в принципі, живуть люди ...
-
Або жінка *☺️
-
Я маю на увазі, як чоловік на заробітки
-
Не всі звичайно
-
Ну звичайно як шо чоловік лікар, чи лоєр і заробляє 6 цифр то так можно і жити на один дохід)))
-
Та може їм по кайфу робити, але дивлюся, що жінки дома не сидять, як в нас, в основному...
-
Зрозуміло, що новоприбулим важче, я теж колись з мінімалки в колцентрі починала. Але там вище хтось писав «канадці на роботі кажуть, що колись можна було щоб жінка вдома з дітьми сиділа, а тепер вже всьо, не ті часи» 😂😂
-
Об'єктивно теж не усі
-
І вам подобалось? Бо і практика англійської і досвід
-
Ну то всі с чогось починають, в мене Tim Hortons був, і добре шо був!)
-
Супер, і три роки? 😂
-
Ви як поціновувач українського тік току, маєте знати, що правильно "відпустка по догляду за дитиною". 👌
-
І супер, держава має за рахунок чогось жити теж :)
22 Jan 2023, 08:02
28285/229568
2 minutes ago