Українська Манітоба
-
Та тут і автомеханік 6 цифр має... в принципі, живуть люди ...
-
Або жінка *☺️
-
Я маю на увазі, як чоловік на заробітки
-
Не всі звичайно
-
Ну звичайно як шо чоловік лікар, чи лоєр і заробляє 6 цифр то так можно і жити на один дохід)))
-
Та може їм по кайфу робити, але дивлюся, що жінки дома не сидять, як в нас, в основному...
-
Зрозуміло, що новоприбулим важче, я теж колись з мінімалки в колцентрі починала. Але там вище хтось писав «канадці на роботі кажуть, що колись можна було щоб жінка вдома з дітьми сиділа, а тепер вже всьо, не ті часи» 😂😂
-
Об'єктивно теж не усі
-
І вам подобалось? Бо і практика англійської і досвід
-
Ну то всі с чогось починають, в мене Tim Hortons був, і добре шо був!)
-
Супер, і три роки? 😂
-
Ви як поціновувач українського тік току, маєте знати, що правильно "відпустка по догляду за дитиною". 👌
-
І супер, держава має за рахунок чогось жити теж :)
-
Бінго. От диво-дивацке, існують люди, які не хочуть сидіти вдома з дітьми, а хочуть самореалізації через роботу.
-
Не всі звичайно, ... ще й податок з 6 цифр лишиться 5
-
Ще й ,напевно, пончики які не вийшли не дозволяють доїсти. )
-
Верніше добре шо він і доси є😀, але на один дохід з Тім Хортонс точно не проживеш!)
-
Наш народ дуже розумний, роботящий, талановитий, добрий, щедрий. У нас своя культура та свої звичаї, ми їх любимо і ніколи не забуваємо, хто ми є. Ось це наш менталітет. А бандоси при владі до менталітету жодного стосунку не мають. Це мразі яких потрібно вирізати як ракову пухлину!
-
До трьох років. Піти на роботу можна хоч на некст дей, особливо враховуючи розмір виплат😏
-
Тоді ви lucky)
22 Jan 2023, 08:02
28292/231556
about a minute ago