Українська Манітоба
-
А , то от чого ви переживайте, що місця не буде))) Все нормально. Всі влізуть))) Спеціалісти)))
-
Я в Канаді з 2010 року
-
Та Ви в 2022 переїхали чи раніше?
-
13.50 станом на сьогодні. З Октоубера, якщо не помиляюсь
-
Ні з цифрами не дружу, нажаль)))
-
Ви, часом, не бухгалтер? Треба бухгалтера толкового...
-
Вчора говорив з мужиком з Юкона, каже , що там тепліше, ніж в Манітоба. Чудеса.
-
дякую
-
всім привіт, я новенька у групі , маю квиток до Вінніпегу на 2 березня. Бачила питання дівчини, відповіді наче не було. Чи потрібно декларувати гроші, які знаходяться на картці? (знаю що тільки кеш) Але щоб потім не було питань звідки така сума з‘явилась.
-
Дурницю Ви написали. Просто говорите що вам прибирання не потрібно і питання нама, покоївка йде далі.
-
t.me/uccmb
-
Щоб отримати ліцензію треба працювати за фахом. Тому, хто захоче той зробить паралельно з роботою і ліцензії і приватний бізнес.
-
Ну як шо мінімальна зп в 2010 році була $10 а бензина $.82, то з вами я суперечитись не буду 😀
-
Так звісно. Навіть в Україні щоб працювати "високваліфікованим" інженером потрібна ліцензія. Тому там отримали - і тут отримаємо. Я розумію, що через рік півтора можу тут завершити процес ліцензування😊
-
Вже давно та американська мрія зістарилася та здохла, досить маслати цей вислів 😂😂 в Канаді та США дуже здорожчав середній рівень життя при тому, що зарплати майже не виросли за останні 8-10 років.
-
На сусідньому газоні і трава зеленіша. І мрія американська.
-
Та в тому й справа, що той, хто був спеціалістом, в грошах мав не менше. В перерахунку на те , що своє житло, дешева їда і тд. Якщо не більше. Тому Канада не про гроші заробити. Але знову таки, в кожного своя ситуація...
-
Соррі $11 😀
-
The grass is not always greener on the other side як виявляється😀
-
Недавно пісню англійською чув про українську їду, дуже весела. Там ковбаса, голубці , пироги. Як хтось зустрічав , пришліть назву, будь ласка. Що то за група співає. )))
22 Jan 2023, 08:02
28350/230071
4 minutes ago