Українська Манітоба
-
Вже давно та американська мрія зістарилася та здохла, досить маслати цей вислів 😂😂 в Канаді та США дуже здорожчав середній рівень життя при тому, що зарплати майже не виросли за останні 8-10 років.
-
На сусідньому газоні і трава зеленіша. І мрія американська.
-
Та в тому й справа, що той, хто був спеціалістом, в грошах мав не менше. В перерахунку на те , що своє житло, дешева їда і тд. Якщо не більше. Тому Канада не про гроші заробити. Але знову таки, в кожного своя ситуація...
-
Соррі $11 😀
-
The grass is not always greener on the other side як виявляється😀
-
Недавно пісню англійською чув про українську їду, дуже весела. Там ковбаса, голубці , пироги. Як хтось зустрічав , пришліть назву, будь ласка. Що то за група співає. )))
-
В Україні сантехнік з ЖЕКу 300 грн тільки щоб прийшов, за виклик.
-
Фух заспокоїли!
-
11$ то 2015, а в 2010 році то якраз мінімалка і була у Хортонсі 😎
-
На радіо Вінніпег
-
А ми щось не попадали. Треба частіше заходити в додаток)
-
Зробили неправильно... тепер хочемо переправити. Дякую, обіцяли подивитися тут завтра. Якщо ні, то будемо пробувати звернувся.
-
Що саме потрібно? Моя дружина бухгалтер. І волонтерить в податковій клініці, і дає професійні консультації. www.taxprocanada.ca
-
Так і є
-
Ми вже понад рік купляємо овочі та фрукти через Flashfood
-
Я бачила такі коробочкі в Superstore, деякі мої знайомі замовляли, казали шо супер і ціна і якість!
-
Наш бюджет в Канаді: $5 на овочі на фрукти через Flashfood youtu.be/7tjFh_YCbG8
-
Winnipeg for Free February 14, 6:00-9:00 PM In Winnipeg Only at 3025 Ness Ave. Everyone deserves love & pizza this Valentine’s Day. So Pizza Pizza will be giving out free single slices to single people on Feb 14th. Come to one of the participating stores and show the Pizza Pizza app on your phone to take home a hot single slice on us.
-
Вітаємо, Wassap! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Замовляйте в pizza hotline, ми сьогодні напевно сердечки будемо вирізати
22 Jan 2023, 08:02
28364/230097
39 minutes ago