Українська Манітоба
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка може в когось є номери волонтерів з Best Western?
-
Навіть робота не фермі пасує
-
Рівень мови не дуже,але вчимо мову. Працював у Польщі на металообробному підприємстві.В загалі я людина яка візьмусь за будь яку справу в роботі і швидко вчуся якісно в найкоротший термін довести до задовільного стану
-
мені порадили бухгалтерів, проконсультуюсь, дякую всім за толкові відповіді
-
ні, необов"язково всю суму. Вони можуть дати installments. Можна попросити про це
-
Так так, зрозумів, боявся шо прийдеться платити всю суму зразу, так і вийшло
-
Платите зі свого рахунку на Canada Revenue Agency, коли вони вам пришлють повідомлення. Все просто.
-
Перша думка "а це дійсно канадський сервіс, бо дуже гарний якийсь сайт... Та ні скаму не може бути від WES", а потім це заспокійлеве місце десь посередині сторінки.. Таки Канада!!
-
Що підказати? Робота є різна. Яка професія? Рівень мови? Що вмієте робити?
-
Як мінімум щоб не продовжувати працювати в таксі або ресторані, а рухатись кудись далі і навчатись новому - мова потрібна
-
Доброго дня чи вечора. Звертаюся з таким проханням і питанням.Хто може допомогти чи підказати з приводу роботи.На початку Березня чи раніше їдемо з сім'єю до Канади в ВІННІПЕГ. Цікавить будь яка інформація. Буду дуже вдячний на відповідь за проханням.
-
я говоріть інгліш как нейтів емерікен.
-
Вони всі так нам, тим, що не розмовляють кажуть😂
-
робота в ресторані офіціантом і в таксі прокачує мову і говорити і слухати. бухаловкі всякі теж. у мене прокачана, але понту від мови не відчуваю, ну хтось каже вау соу гуд інгліш. і все на тому.
-
Доброго здоров’я, чи буде хтось ближчим часом летіти з Вінніпегу до України/Польщі? Треба передати документ. За винагороду, звісно :)
-
Дякую, займусь
-
Тоді дюже обережно. Отримати на весні білл на 15к, та не мати гроші щоб його сплатити - це дюже неприємна ситуація, в яку краще не потрапляти. Вам потрібен бухгалтер ще вчора. Елена Харітонов - найкраща.
-
Substitute 😜
-
А ви спробуйте зваріть. Може то канадський буряк
-
Сьогодні замовляв продукти в волмарті, мені замість буряка на борщ привезли яблука 🫡
22 Jan 2023, 08:02
2846/239308
3 minutes ago