Українська Манітоба
-
-
Доброго здоров’я, чи буде хтось ближчим часом летіти з Вінніпегу до України/Польщі? Треба передати документ. За винагороду, звісно :)
-
Яяяяяяк?😅😅😅😅😅
-
Уф.. Як я вас розумію. Мій рекорд, це коли я на третій день перебування в канаді, поїзала на мак драйв замовила в індусів два біг маки і привезла три філе о фіш 😅
-
Зазвичай в Канаді платять зарплатню bi-weekly Кожі 2 тижні. 2 рази на рік, ви отримаєте 3 чеки на місяць -> так, та сама "тринадцята" зарплата, як що хтось пам'ятатє :) То питання про "3000 на місяць" є в принципі не коректно... Як що ви знайдете роботу на 18 з копійками на годину, та будете мати 40 годин на тиждень, 2080 годин на рік, як що ви працюватиме 5×8, або 4×10, без овертайму то при наявності профспілки -> Union Due, health benefits, та RRSP -> Registered Retirment Saving Plan (додаткова пенсія, часом такі відрахування теж бувають) Вам чистими буде падати на рахунок щось навколо 1000-1100 кожні 2 тижні, (26 разів на рік ) Наведений вишче калькулятор не враховуює ціх відшкодувань, але про це варто памятати.....
-
Бо касир може знати мову гірше, ніж ви 😂 насправді, я кілька разів з дочкою їздив через Starbucks drive thru, ну ще жодного разу мені не дали те замовлення, що я сказав. Там купа всяких смаків, доки дочка мені скаже, я вже і забуду, вічно говорю всяку фігню. Деколи автомат простіше 😂
-
Роботодавець кожного місяця буде давтаи вам кошти вже з списаними податками.