Українська Манітоба
-
Обмінюють без іспитів на знання та роад тесту
-
То покажіть їм оце www.mpi.mb.ca/Pages/nr2022may9.aspx
-
Ця адресса була в листі , серед адрес які дали в готелі. В готелі бест вестерн перевірили зір дали єлектронну ліцензію і дали адреси по яким звернутись щоб обміняти ррава
-
Тут міняють точно
-
Зверніться сюди. Тут точно гарні працівники Manitoba Public Insurance (204) 985-7000 maps.app.goo.gl/yU9nMq3hgDJgi7WX9
-
125 King Edward St E, Winnipeg, MB R3H 0V9
-
Це автопак
-
все має бути в описі квитка
-
100%. Мені вчора для вирішення питання порадили просто погуглити))
-
Це вже друге відділеня на сьогодні.www.google.com/maps/place/49.894964,-97.200065/@49.894964,-97.200065,18z
-
Прям зомбі апокаліпсис
-
А ви у якому відділенні? Просто є деякі де працівники трошки Грінчі і допомагає просто пійти у інше)
-
Доброго дня, підкажіть хтось летів до іншої провінції літаком, вестджет або еірканада, у вартість квитка уже входить багаж, чи треба десь самостійно додавати, якщо так, то де, бо щось не можу знайти?
-
Дякую всім)
-
Ну вам не пощастило. Раніше всі міняли самі без бест вестерну. Це приватна структура, типу агент. Краще звернутися бепосередньо в МРІ
-
Друзі, добрий день Маю специфічне питання Наразі я працюю в Німеччині парт-тайм у піар-компанії, вони хотіли б продовжити працювати зі мною після від’їзду у Канаду, але вже не як з найманим робітником. Їхній податковий радник пропонує мені зареєструватись як самозайнята особа тут, підписати з ними контракт і виставляти щомісячний рахунок. Я не дуже розбираюсь, тому хочу запитати у знавців: чи не доцільніше «стати самозайнятою» у Канаді в такому випадку? Чи потрібно якось специфічно оподатковувати дохід з Німеччини, чи потрібно реєструвати якийсь аналог ФОПу? Чи є ще щось важливе, що варто знати до того, як переходити у таку площину робочих стосунків? Розумію, що це тягне на повноцінну консультацію, але почуваюсь трохи втомлено та виснажено, тому готова або оплатити консультацію, або прийняти поради, які запити гуглити і які ресурси сприймати як джерело інформації 🙏🏻
-
Інженерна
-
Якщо не працювати з канадськими контрагентами, то все зводиться до декларування і сплати податків зі світового доходу
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/small-businesses-self-employed-income/setting-your-business/sole-proprietorship.html
-
@Jilud, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 08:02
28660/234819
about a minute ago