Українська Манітоба
-
Ліки дорогі. Беріть все , що є. Не взяли і пожаліли. Одежу зимову, взуття добротне ...
-
Та ну. Це в кого яка зарплата. Комусь і з українською недорогі. 10 процентів жителів Манітоби в футбанк ходять. Я Канаду люблю, але треба реально на речі дивитися...
-
Теоретично, треба. Але по місцю все. І залежить від посади.
-
Слід пояснити ситуацію роботодавцю і запитати, як діяти.
-
Ви зараз як гроші отримуєте, сплатить різницю в податках, якщо є договір між державами. Можна й зареєструватися. Від ситуації. Головне дохід покажете ...
-
Ні, не можна працювати, поки у вас нема фізично документа. Роботодавець не візьме на роботу. Вимоги секторів економіки, де вимагають дозвіл на роботу без обмежень, дуже строгі.
-
Добре, дякую!)
-
Татьяна Гридина, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Слухав радіо, щось трохи більше 100 тис цифра була, якраз до 10 процентів тягне... але то не суть ...
-
Вже ні, не можна.
-
Звідки у вас інформація про 10% мешканців Манітоби, які ходять у фудбанки? Щомісяця, приблизно 90 тисяч манітобців користуються фудбанками та різними програмами, пов"язаними з цим. Населення Манітоби майже 1.4 млн 90 тис - це 6.4% населення провінції.
-
Тут Дмитро, можу помилятися, писав, що можна на границю з США їхати і там зробити. Почитайте в групі. Бо я місяців 4-5 чекав ...
-
Ви, як завжди, праві.👍 Правда, бачив людей, що без цього працювали, але по недогляду роботодавців, бо не всі розуміють, що то за обмеження і чому...
-
Доброго вечора, де відносно недорого можна купити різні автоприладдя - щітки, полірольки, фібри тощо?
-
Життя нелегке, особливо в іммігрантів на мінімальних вейджах. Треба бути реалістами от і все. Ще раз повторяю, дуже вдячний людям, що про це попередили перед приїздом...
-
Вітаю! 👋 Працюю в офіційному автосалоні Nissan у Вінніпезі. Хто шукає автомобіль - ласкаво прошу в приватні повідомлення) Або дзвоніть. 👉 @Sergey_Zibrov +1 (204) 869-8098
-
Canadian Tire якщо ловити ціну у флайері
-
На сайті. Кожен тиждень знижки на певні товари.
-
Де ловити флаєр?)
-
Так. Canadian Tire в ньому немає правда. Але як варіант можна Walmart моніторити
22 Jan 2023, 08:02
28693/234694
less than a minute ago