Українська Манітоба
-
Це дуже дивна штука , я сусіду розказую рецепти тортів, на роботі спілкуюсь, а наживо «роблю замовлення в макдональс через автомат, щоб не говорити з касиром»
-
Значить в коледж не йду, і йду говорити за скидки )
-
😅😅😅😅😅. Це ж геніально, але яб на місці вашої дружини, телефонувала б з вашого телефону, щоб ви потім відбивались від тих тисячі дзвінків у відповідь)
-
Це пройде 😁 Я своїй дружині рекомендував дзвонити на безкоштовні лінії різних супермаркетів чи магазинів одягу та розпитуатися про товар, задавати запитання, реєструватися за їх допомогою онлайн. Це дуже допомагає розвинути слух, розуміння різних акцентів, розуміння інструкції тощо. 2-3 дзвінки тривалість по 10 хв у день і за 2 тижні у вас мова і listening дуже покращиться
-
Тому репетитори не мають до мене питань , кажуть йди і говори. А в дійсності я не можу говорити. І я не можу зрозуміти що це за дурня(
-
Як з того анекдоту: яка різниця між мною і безпритульним в канаді. Він знає англійську а я ні.
-
Дякую, буду знати. Наразі рівень англійської «щебечу з усіма кого знаю, і боюсь на касі скзаати «мені не треба пакету, бо вони ж розумні а я ні»