Українська Манітоба
-
Це пройде 😁 Я своїй дружині рекомендував дзвонити на безкоштовні лінії різних супермаркетів чи магазинів одягу та розпитуатися про товар, задавати запитання, реєструватися за їх допомогою онлайн. Це дуже допомагає розвинути слух, розуміння різних акцентів, розуміння інструкції тощо. 2-3 дзвінки тривалість по 10 хв у день і за 2 тижні у вас мова і listening дуже покращиться
-
Тому репетитори не мають до мене питань , кажуть йди і говори. А в дійсності я не можу говорити. І я не можу зрозуміти що це за дурня(
-
Як з того анекдоту: яка різниця між мною і безпритульним в канаді. Він знає англійську а я ні.
-
Дякую, буду знати. Наразі рівень англійської «щебечу з усіма кого знаю, і боюсь на касі скзаати «мені не треба пакету, бо вони ж розумні а я ні»
-
Мені не потрібен пр чи громадянсьтво) мені потрібна англійська)
-
Ще раз для чайників😵💫
-
Я вчилась в Ванкувері на курсах link. Кожного дня по три години. От це я вважаю ефективне навчання . Коли ти занурений максимально в середовище і не залишається варіантів як говорити. А з репетитором здавалось це навчання буде вічність. Я маю В тиждень двох спікерів, і відчуваю що мало. Бо за пів року життя тут страх говорити таки не зник🥺
-
Цікаво, мені весь час кажуть що я з польщі. 😅