Українська Манітоба
-
Навчання не варте грошей? Не ефективно викладають, чи що з ним не так?
-
Мені не заважає акцент взагалі. Більше того, мої канадські та американські колеги зразу питають чи я з Ірландії (кажуть, що акцент такий 😁). Але це не впливає на вашу здатність працювати та досягати успіху. Крім професійної англійської, також потрібно підтримувати smalltalk, це дуже важливо для team building.
-
Як на мене акценту соромиться нічого. Середовище на вас може ніяк не вплинути. Залежить, чим ви будете займатись. Це треба йти в кол центр мабуть, щоб якось покращити вимову, або на позицію, де треба говорити часто.
-
А поділіться більше досвідом? Я думала Репетитор з України ніколи не навчить мене говорити без акценту. Мені здавалось краще огорнути максимально себе в середовище
-
Ось налогові брекети, тобто ви починаєте отримувати кожен рік з 0, та поступово ваш річний інкам зростає та отримана сума накопичується. Але скажімо поки ваш дохід не перевищив 53359$ з цієї суми ви сплачуєте 15% федерального податкк. На гроші зароблені після 53359$ та до 106717$ суми за ці гроші з вас будуть відраховувати вже вищий відсоток 20.5%. так само із провінційною таблицею брекетів
-
Доброго дня, мабуть всі новоприбулі знають що черга на безкоштовну англійську зараз від 4 місяців. Можливо хтось міг би порадити англійську платну. Курси при коледжі чи щось на подобі такого?