Українська Манітоба
-
Доречі, не всі коробки і не всі банки можна, бо у деяких немає позначки що їм можна на переробку. А ще у Вас може бути обмеження у самого лендлорда що підходить тільки якщо у тому трикутнику цифри від 1 до 5, а наприклад 6 вже не можна і треба у звичайне сміття, хоча для нас різниця буде не зрозуміла
-
В усі банки потрібно записуватись на відкриття рахунку. Але, буває, що у співробітника відмінилась зустріч, чи хтось не прийшов. То вас можуть прийняти без запису. Але таке буває рідко. Зараз дуже щільний графік, оскільки багато людей приїжджає
-
Я таке бачила тільки давненько в Україні, коли почала першій місяць від батьків окремо жити у орендній квартирі, ще не розуміла з чого складається комуналка. І цілий місяць кожен день приймала ванну, тримала на максимумі температури теплу підлогу, випікала різні приколи у електродуховці і розігрівала там піцу. Потім прийшов рахунок і я зрозуміла що доросле життя то важка штука :D
-
В мене 1 бедрум ,1720 кВ,двоє робочих ,скручуєм температуру коли йдем з дому . Лендлопд відказався скидувати мені фото лічильника ,бо я попросив фото в листопаді ,а потім за січень і він сказав ,що я не можу кожен місяць просити фото . Мені це теж не подобається. Не знаю ,як так виходить 😤