Українська Манітоба
-
В усі банки потрібно записуватись на відкриття рахунку. Але, буває, що у співробітника відмінилась зустріч, чи хтось не прийшов. То вас можуть прийняти без запису. Але таке буває рідко. Зараз дуже щільний графік, оскільки багато людей приїжджає
-
Я таке бачила тільки давненько в Україні, коли почала першій місяць від батьків окремо жити у орендній квартирі, ще не розуміла з чого складається комуналка. І цілий місяць кожен день приймала ванну, тримала на максимумі температури теплу підлогу, випікала різні приколи у електродуховці і розігрівала там піцу. Потім прийшов рахунок і я зрозуміла що доросле життя то важка штука :D
-
В мене 1 бедрум ,1720 кВ,двоє робочих ,скручуєм температуру коли йдем з дому . Лендлопд відказався скидувати мені фото лічильника ,бо я попросив фото в листопаді ,а потім за січень і він сказав ,що я не можу кожен місяць просити фото . Мені це теж не подобається. Не знаю ,як так виходить 😤
-
#job Якщо ви маєте відповідні скілс, то пишіть мені у приват, можу дати рекомендацію. У вас повинен бути створений LinkedIn (цей рекрутер звертає на профайл велуку увагу) та резюме із схожими скілс. Retail client is looking for an Intermediate Project Manager responsible for planning, executing, and leading large complex projects including ERP integrations as well as core retail systems and processes. 2 Permanent Positions - Winnipeg - Hybrid Must Have5+ years’ experience in Project Management Experience leading large complex projects (+$2 M budget) and Systems ImplementationsChange Management experience Nice to HaveExperience in ERP integration projectsExperience within a Retail environment and strong comprehension of core retail systems and processesCompetent and proficient understanding of platforms, such as Salesforce.PMP certification Responsibilities80% Project Management20% Business Relationship ManagementPlanning, executing, and finalizing projects according to strict deadlines and within budget.Acquiring resources and coordinating the efforts of team members and third-party contractors or consultants to deliver projects according to planEstablishing and nurturing an effective relationship engagement with key business leaders of the banners based on the East/Central region.
-
#job Якщо ви маєте відповідні скілс, то пишіть мені у приват, можу дати рекомендацію. У вас повинен бути створений LinkedIn (цей рекрутер звертає на профайл велуку увагу) та резюме із схожими скілс. Retail client is looking for an Intermediate Project Manager responsible for planning, executing, and leading large complex projects including ERP integrations as well as core retail systems and processes.
-
в мене перший місяць прийшов рахунок на 1800 кВт, ~220$ , що забагато, але в мене э доступ до лічильника, перевірила, то вони "на око" таке написали, може по якимось попереднім показникам, але та цифра на моему лічильнику ще не дійшла. Зараз прислали новий рахунок, всього на 35$, тобто перерахували, може і в вас так
-
добрий день друзі) продаю ноутбук у відмінному стані. Причина продажу придбав новий ноут. Кого цікавить пишіть ціна хороша за цей гаджет ) I5 9300h, GTX1650 4GB, RAM 16GB, 2 ssd по 512ГБ