Українська Манітоба
-
банк по тому чеку робить суму доступну на рахунку поки перевіряє чек. Як виявиться що по чеку грошей немає - то вони заберуть видані гроші з рахунку назад. По суті якщо ви даєте чек то це щось типу ваш дозвіл щоб зняли гроші з вашого рахунку і віддали тому на кого він виписаниій. Але якщо грошей на рахунку немає то і переказу не буде.
-
Але у Вінніпезі багато хороших людей і це надихає
-
Теж з тим стикнулись
-
Вітаємо, Аня! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго дня, щоб працювати з тваринами треба знімати обмеження з перміту, чи відразу можна йти працювати?
-
Кому треба запис на держ послуги,зараз є дати
-
Так, в основному хороші люди, але є малий відсоток українців, меньше 1%, які приїхали 10 і навіть 20 років тому, і уже стали громадянами Канади, які хочуть обманути своїх співвітчизників, та роблять негативний імідж для всіх українців.
-
Дякую
-
Обмеження не у всіх ідентичні, треба читати. Загалом якщо не вказано обмеження саме по тваринах, то можна відразу працювати
-
Не йдіть ніколи до сусідів скаржились чи з'ясовувати стосунки. Пишіть чи телефонуйте лендлорду
-
Привіт Підкажіть, чи є якась можливість вплинути на сусідів зверху? Діти постійно влаштовують гонки по квартирі, шум і тупіт нереальний Звичайне прохання не допомогло
-
Та я якби і не скаржилась)) просто сходила вчора, попросила хоча б не бігати , бо це капець
-
Підкажіть, щоб обміняти посвідчення водія, потрібно йти в МПІ, на прийомі бест вестер вони цього не зроблять, правильно?
-
Я не знаю як тут прийнятоз власного досвіду ) тільки що приїхав сам 😅 але дуже богато читав усюди , що краще самому нікуди не ходити , тільки в менеджмент або лендлордам
-
Хотілося по людсюки вирішити питання Я так розумію тут не прийнято так?
-
Це і є скарга ) ви попросили її вирішити )
-
Всім привіт. Може хтось заповнював анкету на дитину без закордонного паспорта, по свідоцтву про народження, яку дату ви вказували в графі «до коли дійсний документ»? (Це обов’язкове поле але свідоцтво немає терміну дії.)
-
@rom_t хоче кікнути Реклама з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Ідіть в MPI
22 Jan 2023, 08:02
29216/238484
30 minutes ago