Українська Манітоба
-
Це і є скарга ) ви попросили її вирішити )
-
Всім привіт. Може хтось заповнював анкету на дитину без закордонного паспорта, по свідоцтву про народження, яку дату ви вказували в графі «до коли дійсний документ»? (Це обов’язкове поле але свідоцтво немає терміну дії.)
-
@rom_t хоче кікнути Реклама з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Ідіть в MPI
-
Буду летіти вперше в житті, допоможіть як то внесення візових даних та адресу фактичного місця перебування. Летіти буду luthansa, air Canada
-
@banofbot
-
Може буде корисно комусь
-
Підкажіть, Як отримати ліцензію охоронця ?)
-
Це до індусів
-
Нью Орлеан точно є трамвай, один континент
-
а там олені...олені.
-
Ні кондукторів ні колій?
-
Ні трамваїв ні тролейбусів. Відстала країна. PS у Вінніпегу є пам'ятник перевернутому трамваю;-)) це і все
-
Неправда, я в Торонто бачила транвай, дивувалась в тикала пальцем як пітекантроп🤣
-
Не голені якщо що бо холодно, ви не подумайте ><
-
Не буде. Але в гривні вигідніше купляти (маю на увазі за картковим курсом). Порахуйте самі - якщо купувати долар в обмінниках, то буде по 40, картковий же 37.45. Якщо ж у вас ж долари в натурі, то краще здати і обміняти на гривню. Придбаєте квитки по 37.45, а на здачу щось зможете придбати
-
Доречі. Де рога у місцевих оленів? Ще не було жодної фотки
-
А в Кривому Розі друзі із Києва знімали на відео метротрамчик))) І також були дуже здивовані))😁
-
Якщо у нього на валютній карті вже є кошти, раніше куплені або отримані з переводу то норм, і тут курс в обміннику не важливо. До речі купити $ на карту в приваті анріал.
22 Jan 2023, 08:02
29231/238479
15 minutes ago