Українська Манітоба
-
Підкажіть ті хто приїхав до Канади де на вашу думку було краще співвідношення доходів та росходів.і напишіть звідки ви проживали до приїзду в Канаду.дякую
-
Підскажіть хтось сьогодні йде на цей івент ? Чи можливо купити білети на місці ?
-
Kids have right to play producing
-
Lungisaniirh Zwanerh, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
I suppose that an apartment is not considered as playground for running and jumping I am OK that they speak loud or cry, it is ok but not running and jumping
-
Райт ту плей продюсінг в Манітобі є для усіх однаковий до дев’ятої години вечора, а потом як хотять😂
-
Я б вже повісилась🤣
-
Слухайте народ, хто пише про те що шумлять діти мені і страшно і смішно Страшно їхати зі своїми трьома от як такий сусідик попадеться🌚 А смішно бо чи ви самі малими не були? Чи діти по стелі мають повзати і шепотіти замість крику😂
-
Дом - Да Так хай муваються в дом Я без негативу, просто сама така ж була поки своїх не завела Дітей малих дресирувати як собак можливо але не бажано!)
-
Можна зняти квартиру на першому поверсі Або виховувати в дітях повагу до сусідів. Дом - це місце де людина відпочиває, а не терпить.
-
А от це вже ущемлення прав батьків які до речі ростять тим самим старікам майбутніх лікарів і вообще налогоплвтильщиків
-
чому сїмішно, я з двома відмовився від афігенної квартири бо казали сусіди старіки і постійно скаржаться на шум
-
Нам також запропонували лише на першому (з двома). Я була тільки рада цьому :)
-
Добре, що лендлорди є. Бо то біди може дойти)))
-
А чи не дує з вікон? І підлога не захолодна? Бо нам теж світить перший поверх я бачу 😂
-
Відпочивати так, всі мають право Але ж є майданчики, на яких можна і побігати і пострибати Не думаю, що квартира то для того
-
Чи з дітьми чи старі . Буде будинок молодіжний або 55 плюс
-
Це все залежить ще і від лендлорду, нас с 2 дітьми поселили виключно на першому поверсі…і було без варіантів або на першому або допобачення-телебачення 😀
-
Добре , що є лендлорди. Це виходить, їх головна біль. Хтось зїде ...
-
Ось діти і відпочивають вдома… вони теж люди 😁
22 Jan 2023, 08:02
29314/237901
3 minutes ago