Українська Манітоба
-
Є безліч ігор, що не вимагають біготні
-
Про повагу до ближнього тут не чули?
-
Чомусь я впевнена, що не батьки кажуть: а тепер давайте діточки побігаємо, бо щось сусідам знизу спокійно стало :) Зупини дітей - це як зупинити схід сонця.. при всій повазі до оточуючих неможливо
-
Можна
-
Обмінявши права можна купити машини на них? (права тимчасові)
-
Я мала на увазі батьків😅 Типу можливо вони якось пояснюють своїм чадам, що є добре, а що не дуже Сусіди зверху звикли, що нікого немає під ними от і шумлять
-
Вітаю спільнота. Чи є людина з авто, що вільна зараз, завтра зранку, у понеділок ввечері, або у вівторок, і може допомогти з робочим столом 55'w 25'd? Відпишіть, будь ласка, в особисті для уточнення деталей. Дякую
-
Знімайте бейсмент, чи 1й поверх, так щоб під вами ніхто не жив. Ми так робимо😁 Хоча в нас поки один, та дуже активний
-
Навряд чи ви комусь це тут докажете. Тут трохи інші правила і закони. Треба дотримуватися 🤷♀️
-
Доброго вечора. Підкажіть чи є якісь donate center, щоб взяти меблів і речей на перший час при заїзді у квартиру? Або де порадите взяти меблів?
-
Як ся наші люди колись бавили.😂😂😂
-
youtu.be/7bEjxSKj92E
-
Це звісно так. Але ж канадці не мають такого порівняння в житті і звикли до іншого
-
Якщо ви плануєте жити у Вінніпезі, то там є достатньо дитячих розважальних центрів.
-
Не казали так , а ось після «просто попросила» мабуть почнуть як раз так казати 😂
-
Я мала на увазі шо тут канадці дуже рідко коли роблять зауваження своїм дітям, рідко коли таке реально бачила…
-
Ви маєте на увазі своїм дітям чи чужим? Якщо чужим, то це не тільки дурний тон, а й порушення закону. Батьки інших дітей можуть і в суд подати. Краще звертатися до батьків тих дітей
-
І діти їм не тупцювали😁😁😁 і старим добре було.
-
Я взагалі їх дуже рідко бачу, цих канадських дітей😁 Майданчики майже завжди пусті. Але якось нам пощастило, то я чула як батько казав малюку: be nice, be nice)
-
То мова і йшла про наших людей, які втікли від війни…до чого ж тут канадці? Звичайно канадці як і більшість наших людей, ті хто вже довший час тут, не знають шо таке війна, бо іі тут слава Богу нема…
22 Jan 2023, 08:02
29353/237810
less than a minute ago