Українська Манітоба
-
Обмінявши права можна купити машини на них? (права тимчасові)
-
Вітаю спільнота. Чи є людина з авто, що вільна зараз, завтра зранку, у понеділок ввечері, або у вівторок, і може допомогти з робочим столом 55'w 25'd? Відпишіть, будь ласка, в особисті для уточнення деталей. Дякую
-
Я мала на увазі шо тут канадці дуже рідко коли роблять зауваження своїм дітям, рідко коли таке реально бачила…
-
То мова і йшла про наших людей, які втікли від війни…до чого ж тут канадці? Звичайно канадці як і більшість наших людей, ті хто вже довший час тут, не знають шо таке війна, бо іі тут слава Богу нема…
-
Доброго вечора. Може хтось має адреси магазинів де можна недорого купити меблі на перший час саме у Вініпезі. Дякую дуже завчасно 😅😊
-
А ви селитесь щоб над Вами з трьома були і під Вами. І от разом "відпочивайте" хоч цілодобово, я подивлюсь як Вам то сподобається, особливо якщо комусь з ваших дітей потрібен денний сон. П.С. Все дитинство була гіперактивною дитиною, але батьки вигадували мені та брату різні домашні ігри, розваги і займалися зі нами. І нам було цікаво без біганіни, бо нас не залишали самих по собі робити що хочемо. А шумно гралися ми у різних секціях та дитячих майданчиках. І, доречі, нам батьки ще у 4-5 років пояснили, що є сусіди і тому вдома шуміти не можна. Чому для сучасних батьків це rocket science та "вониждіти"? Не хочете займатися дітьми і грати з ними - селитесь на 1ому, лендлорди цілком праві.