Українська Манітоба
-
Уявіть собі, в приватному двоповерховому живу
-
Я теж так раніше думала, але щось пішло не так 😂
-
не можуть, я виселяв своїх сусідів, і в поліцію звонив і ланлорду і в тенанч бранч, не можуть вигнати шумних людей через шум. вигнали через відмову платити екстра депозит(формальна причина)
-
Як каже мій знайомий "На могилі батьків" Хоча сам батько 🤣
-
Свої то інше 🥰 Але поки вони не з'являться це не можливо зрозуміти і відчути
-
Ні. Ви повинні не скаржитися, а думати перед тим, як знімати житло поруч з об’єктами, які Вам можуть заважати відпочивати після нічної роботи. Це ж можуть бути не тільки діти.. а знімати поверх під родиною з дітьми і сподіватися, що там буде тихо - це верх оптимізму. Вони ж не мертві там…
-
діти квіти)
-
Найкраща протизаплідна терапія😌
-
Якщо шумлять вночі - теж не можна?
-
Ви читаєте, що дітей треба виховувати і вас ніхто не винен терпіти якщо ви їми не займаєтесь. Але для вас це, схоже, реально rocket science.
-
Да Ви ж про всіх все знаєте 😁 А я допомогти намагалася.. поради давала як вирішити. А не просто скаржитися.
-
Забий, то явно типова яжмамка, їй всі винні, а вона нікого нічому, от і косить под дурочку. Просто давай радіти що вона та її "квіти" не наші сусіди та і все.
-
Я серйозно зараз в українському чаті взаємодопомоги читаю як виселити людей з дітьми (переважно українців)?
-
Так якщо не заважають - то про що взагалі мова? 😁 живіть собі в своє задоволення в мирі з сусідами
-
авжеж) по факту лише фізична ліквідація поможе деяким людям перестати шуміти. я пройшов шлях і знаю що кажу. ніхто не виселить ваш головний біль за шум. і так само вас не виселить якщо шум це ви)
-
Коли шось пішло не так ми зробили аборт😁😁😁
-
А де ви бачили, що вони мені заважають? Я писала, що ок якщо плачуть, ок якщо гучно розмовляють/дивляться ТБ Але біготня це інший левел шуму
-
Там вище якось Wes розписував як то формулюється щоб спрацювало
-
З язика зняли 😆
-
Ви даєте поради як дітей виховувати, то може покажете дитину Вами виховану? Ми всі повчимось.
22 Jan 2023, 08:02
29427/238001
about a minute ago