Українська Манітоба
-
Мені потрібно навпаки до України з Ванкувера
-
Але вони доставляють з України тільки, ні?
-
Які доставки вам відомі та чи дорого це?
-
Всім привіт, підкажіть як можно відправити багаж із Ванкувера до України?
-
Дякую!
-
Та яка різниця. З Канади відправляю
-
Люди добрі, про шо зараз казати…😀 я, як згадаю ковід 😖, коли був тотальний lock down… школи закриті, майданчики дитячі геть качелі були зняті, не можно було гратися там, гуртки дитячи закриті, нікуди не піти…ото була печалька 🫣
-
Ну чого люди не читають уважно, га. Я весь час наводжу приклади. Мої батьки не муштрували мене чи мого брата. Вони просто нами займалися. Вигадували різні зайняття та ігри вдома чи на людях коли десь треба було чекати і грали разом з нами, щоб нам було цікаво та корисно і при тому не заважало іншим, водили у секції та дитячі розваги щоб ми випустили енергію. Як на мене, це те якими повинні бути батьки - займатися своїми дітьми. Де у цьому Ви бачите муштру, м?
-
For your child’s safety, Manitoba law requires children to remain in booster seats until they’re at least 145 cm (4’ 9”), 36 kg (80 lb.) or nine years old. It’s important not to rush to using a seatbelt alone because it’s not designed for a child — the shoulder strap rides too high and could cause serious injuries. Якщо дев'ять років, то не важливо яка вага і зріст?
-
Доброї ночі, підкажіть будь ласка. Бачив тут скидали до цього групу, де обговорення про імміграційні документи. Могли б продублювати , бо не можу знайти. Дякую