Українська Манітоба
-
Дякую
-
Коментатори з порадами не враховують безліч факторів, лише один з яких - тип нервової системи дитини. Ми з подругою маємо дітей одного віку - 2,5. Вона не працює і має час, і займається з ним. Але він всеодно не ходить, а бігає, не просить, а кричить, постійно стрибає, кидає речі і так далі. Я працюю і займаюсь з дитиною відверто менше. Але він не любить бігати, любить поговорити :)) І я б в житті не стала давати поради з виховання подрузі, бо знаю, що мені просто пощастило. (Тим не менш, сусід вище всеодно регулярно скаржився, що дитина плаче, і згодом з’їхав)
-
Ммм оціночні судження замість відповіді на запитання ♥️ Люблю з вами спілкуватись, Карино, завжди дізнаюсь щось нове про себе – то мені всеодно на проблеми України, то я яжматір, якій всі повинні :) Ви робите це не вперше і не тільки у мою адресу - виносите свої вердикти, не знаючи людину. Тож, сподіваюсь, перепис інфантильних я-знаю-краще ми теж закінчили :)
-
Якщо Ви, як жіночки, що тут були до того і яких ви зараз захищаєте, вважаєте, що вашій дитині все можна, а всі навколо повинні терпіти - у мене до Вас новина, це і називається яжматір. Доречі, так, мої батьки обидва працювали повний робочий день, раз Вам це дуже цікаво.
-
Ні-ні, навпаки, треба. Це як раз якщо Ви жили в Україні або переліку інших країн то треба знімати це обмеження. Я думаю вони просто не всі не заморочуються писати весь перелік обмежень. Отут детально про всі обмеження: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html#canada Отут про те як зняти обмеження: youtu.be/VqMVsZCGdPY