Українська Манітоба
-
А у бест вестерні можна буде спитати?
-
Зная особливості своїх "квітів", обирайте житло таким чином, щоб вони не бігали по головах сусідів. Що заважає? Чи те не царська справа поважати право людей на відпочинок?
-
У мене до цієї поради не було претензій, до речі, вона єдина має сенс. Моя подруга переїхала в будинок, моя дитина (на ваше іронічне «квіти» не реагуватиму) не має властивості активно бігати. Я писала про поради з виховання дітей :)
-
Так, там є працівники що видають хелс кард та направляють/записують на медичний огляд. І також там є волонтери. Але всежтаки мені здається що іміграційний офіцер просто не став розписувати всі обмеження, написавши тільки тип програми, якій вже сам по собі розписаний на офіційному сайті
-
Вітаю. Хтось знає, якщо в дитини блювота вже 8-9 годин періодично, куди можна звернутися в Вінніпезі?
-
Можна
-
wrha.mb.ca/wait-times/urgent-care/
-
Walk in clinics/ emergency
-
Теоретично ще можно зателефонувати 211, там є україномовні оператори, що зможуть підказати куди краще дитину відвезти
-
От було
-
Дякую. Просто вже не знаєм що робити
-
Нє, ця жіночка наче нормальна виявилась, то холівару не буде :)
-
Так , ти мій хліб не заберай, в вас холівар вар на повестке )) я тут повідпоавдаю 😂
-
Коротше, я почитала сайт, якщо людині (дитині) капець як погано взагалі капець-капець, то пише треба от сюди: wrha.mb.ca/wait-times/emergency/#current А якщо такий, середньої важкості стан то сюди: wrha.mb.ca/wait-times/urgent-care/ Знайшла це ось тут: sharedhealthmb.ca/patient-care/where-to-go/children-and-teens/
-
Вот бачиш, я фотки робив, красиво все так , все для людей . А дякушка тобі прилетіла ))))) вот про що я казав 😅😂
-
Оу, у тебе на лістику це вже було сфоткано? Вибач >< Я просто нагуглила отой сайт що sharedhealth, бо не зрозуміла чого по твоєму лінку у переліку немає дитячого центра, а чувак якого я процитувала його радив.
-
Почитала вона 😂знайшла вона 😂 все , я пішов
-
Я з тобою поділюся, то нам на двох :3
-
Якщо поїдете до лікарні і буде хвилинка поки у таксі чи щось таке - будьласка, приготуйте хоч у гугл-перекладачі опис ситуації для лікаря максимально простими короткими реченнями, це дуже допоможе: що було напередодні, як почалися симптоми, скільки вже тривають та інше таке всяке.
-
Купувала на початку лютого на кінець березня, знижку надали 15% дорослий та 30% дитячі
22 Jan 2023, 08:02
29534/238479
5 minutes ago