Українська Манітоба
-
Хахах у мене просили 15% від ціни халупи, та не супер крутий відсоток, але норм. Я не встиг з документами, привіт Бан від Канади на купівлю житла для тимчасових мешканців. Тепер я маю платити не за кондо, а за ренту ще 2 роки. Примусово платити і не маю вибору зовсім.
-
Скажіть будь ласка, якщо є посвідчення електрика (українське), чи можна по ньому працювати в Канаді, чи потрібно передавати у Канаді ?
-
Ви не розумієте. Немає ніяких "матчінгів", якщо ви живете від пейчеку до пейчеку. Єдиний, величезний, плюс для ПР, які мають доходи менші, ніж 36 тисяч на сім"ю, - це Ренс Асист, компенсація за оренду. Ця програма з 2016 чи 2017 року платить 700-800 доларів щомісячно для тих, хто цього потребує. Це єдиний великий плюс. Ну дитячі виплати також, якщо низькі доходи. Там на дитину 500-600 на місяць виходить, якщо зовсім мало заробляєте
-
Во, тому шо нове авто за 3 роки втрачає приблизно 40-50% від вартості, а це ще гірше ніж кредит
-
Так отож. Добре контекст всього цього це ті самі "мені потрібно 250к на рік для комфорту" - то похибки у розрахунках ось тут, бо всі відсотки, всі бонусі, матчінги і все все все що стає доступним постійному резиденту та тому хто проживає в Канаді довше - всього цього немає. Є тільки сухі цифри ньюкамерських витрат тимчасово мешканців, а вони набагато більші ніж у тих хто вже тут якийсь час та має ПР. І з цим усі згодні бо всі кажуть одне і те саме але по оізному. Канада заходить набагато краще після якоїсь короткої дистанції, та успіх в Канаді також це про дистанцію і не аідразу
-
А купувати Нове не переплата?