Українська Манітоба
-
@Ken_Adamss1, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
ceac.state.gov/genniv/ Все онлайн. Аплікації та підтвердження на співбесіду потрібно буде роздрукувати для заходу у консульство
-
Ці аплікації на сайті посольства США шукати чи на іншому державному сайті якомусь?
-
привіт я осінню працювала на 2 підробітках одночасно і не знала що треба у одного з роботодавців просити забирати більше податку для оплати заборгованостей дедлайн 1 березня але якщо у мене tax return компенсує заборгованість я усе одно повинна відправляти гроші чи мені просто повернуть різницю?
-
На 3 роки видають чи більше ?
-
Так, вроді.
-
Дяка....для дітлахів також ціна 160$ ?
-
коротше кажучи якщо я впевнена що мені мають повернути більше ніж я маю заплатити то чи треба за це переживати і спішити заповнити податки чи усе ок
-
Доброго дня/ вечора. Пишу не ради реклами, а просто задля допомоги людям. Можу допомогти у створені резюме, заявок на допомогу чи взагалі подачі на візу. Прайсу у мене немає, оплатите стільки, скільки рахуєте достатнім
-
Пес Патрон хоче кікнути Єлизавета з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Сертифікованого
-
А на номінацію і пр пройде ім центр? Чи треба сертифікованого?
-
Чи це є порушення правил?
-
Не можу зрозуміти за що?
-
Дякую
-
Мабуть у чаті про еміграцію: http://t.me/uccmb
-
І де його шукати?
-
Шановне товариство, підкажіть будь ласка, проїзний winpass іменна? або я можу використовувати карту родича, поки свою чекаю?
-
Чи потрібен апостиль на довідці з несудимістю? та переклад англійською Дякую.
22 Jan 2023, 08:02
29648/237806
3 minutes ago