Українська Манітоба
-
До слова, один із вітамінів має природу тваринного походження. А вітаміни (а їх не так багато, всього лише 13) - життєнеобхідні речовини…
-
Розкажіть про це всьому тваринному світу🤣
-
якщо захочеться більше розвернутої та конкретної інформації – скину в особисті. не хочу захламляти чат
-
ourworldindata.org/antibiotic-resistance-from-livestock
-
www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/veganism-environmental-impact-planet-reduced-plant-based-diet-humans-study-a8378631.html
-
Як на мене, кожен вправі вирішувати, що йому до вподоби. Але як на мене, що занадто то нездраво
-
Ваші докази?
-
Ну як сказати, як мінімум Кребс з Вами б не погодився)
-
в особисті)
-
А із точки зору біохімії та взагалі будови людини … то там все зрозуміло та не так складно))
-
Можу у відповідь скинути Вам мета-аналізи із доказами, які мають докази навпаки…
-
@maryteo_teo доречі цікаво. Маючи інформації від двох сторін, можно написати непогану оглядову статтю
-
Ааа,то лише леви і гепарди мясоїдні.Зроз
-
ви праві) маю інформацію і щодо цього
-
мета веганства – не порушення природного середовща і втручання у життя тварин. а відмова від непотрібної експлуатації тварин людьми до левів та гепардів вегани претензій не мають
-
Людина дістала самосвідомість,і вирішила що вона розумніша за весь світ😁
-
Ну мені на 2 курсі медичного так не здалося, а після того як вивчив і забув я більше не стикався. Але впевнений, що не так все просто, індивідуальність макроорганізму багато вирішує, а так звана норма, це тільки вибірка з більшості
-
Особливо про те, що Вітамін С якось впливає на перебіг застуди😁