Українська Манітоба
-
Ну як сказати, як мінімум Кребс з Вами б не погодився)
-
в особисті)
-
А із точки зору біохімії та взагалі будови людини … то там все зрозуміло та не так складно))
-
Можу у відповідь скинути Вам мета-аналізи із доказами, які мають докази навпаки…
-
@maryteo_teo доречі цікаво. Маючи інформації від двох сторін, можно написати непогану оглядову статтю
-
Ааа,то лише леви і гепарди мясоїдні.Зроз
-
ви праві) маю інформацію і щодо цього
-
мета веганства – не порушення природного середовща і втручання у життя тварин. а відмова від непотрібної експлуатації тварин людьми до левів та гепардів вегани претензій не мають
-
Людина дістала самосвідомість,і вирішила що вона розумніша за весь світ😁
-
Ну мені на 2 курсі медичного так не здалося, а після того як вивчив і забув я більше не стикався. Але впевнений, що не так все просто, індивідуальність макроорганізму багато вирішує, а так звана норма, це тільки вибірка з більшості
-
Особливо про те, що Вітамін С якось впливає на перебіг застуди😁
-
Бо зруйнуються міфи, якими годують доморощені нутріціологи та інші шарлатани)))
-
Якщо у Вас пропозицій по спільній публікації нема, то не бачу сенсу нав'язувати свою думку
-
То одне із самого простого, що вивчається буквально після вивчення амінокислот))) Але так, людині без базових знань то краще не встрявати у цю тему)))
-
То я просто дуже довго вивчала хімію у різних її іпостасях))) Тому, то не так страшно, як може здатися) бо в принципі все логічно іде і перетворюється)) Але так, коли нам показали вперше метаболічну карту людини - здалося, що то буде постійним нічним жахом)) Проте біохімія, особисто для мене, виявилася дуууууже цікавою))
-
Не іменна картка, можете родича використовувати
-
Ацетон лікує глюкоза. В пепсі їх не так і багато. Саме дефіцит глюкози провокує розкладання клітин жиру на глюкозу і ацетон. З таким успіхом краще купити ампулу глюкози в аптеці і по чайній ложці давати
-
Взагалі дуже смішна ситуація,хлопець хотів поїсти БігТейсті,прийшла веганка розказувати що мясо не треба їсти🤯😂
-
Треба! Бо людина - всеїдна))