Українська Манітоба
-
Так отож. Добре контекст всього цього це ті самі "мені потрібно 250к на рік для комфорту" - то похибки у розрахунках ось тут, бо всі відсотки, всі бонусі, матчінги і все все все що стає доступним постійному резиденту та тому хто проживає в Канаді довше - всього цього немає. Є тільки сухі цифри ньюкамерських витрат тимчасово мешканців, а вони набагато більші ніж у тих хто вже тут якийсь час та має ПР. І з цим усі згодні бо всі кажуть одне і те саме але по оізному. Канада заходить набагато краще після якоїсь короткої дистанції, та успіх в Канаді також це про дистанцію і не аідразу
-
А купувати Нове не переплата?
-
А хлопця не треба? А то мені товариша ніде діти😂
-
Я думаю, що і Вам норм буде як ньюкамеру з прибутком 90. А якщо міркувати як Ви, то звісно тим хто в Канаді вже 2-5-10 років тим легче. У них навіть бензин дешевше обходиться, вони короткі маршрути знають
-
держава додає 20%, або 500 на максимум ваших заощаджень 2500 щорічно. Це плюс, звичайно, якщо починати відкладати, коли дитині років 5 чи від народження. Якщо від народження дитині відкладати щорічно 2500 і держава буде додавати 20%, то максимум від держави ви отримаєте 7200. І це тільки за умови, що будете відкладати не менше, ніж 2500 на рік на навчання дитині. Це гроші, які ви не можете забрати просто так.